Det lustiga är att jag idag tyckte att mitt Hojicha smakade helt annorlunda. I vanliga fall brukar jag brygga Hojichan i en annan mugg med teblad också i keramiksil, men utan lock eller i en tekanna med metallsil. Då tycker jag att den smakar härligt mild och lite rostig. Idag smakade den mest frän. Kanske lät jag teet dra för länge, kanske var det mina smaklökar som hade ändrats efter att ha svettats som en gris i en timme?
Välkommen till min blogg om te och tedrickande. Jag som bloggar har precis börjat min resa i tedrickandets konst. Förhoppningsvis blir det en lång och härlig resa!
Leta i den här bloggen
torsdag 22 april 2010
Sent tedrickande
Kom hem från träningen vid 20:30 och gjorde snabb middag. Sen blev det Hojicha. Jag har en vana att inte dricka till maten, men bara efter maten. Hojichan bryggde jag i en fin mugg som jag fick av min syster när hon var i Kina på semester. Det måste ha varit sommaren 2009, men jag har inte kommit mig för att packa upp den förrän nu! Muggen har en stor keramiksil och en kul grej (turistfälla?) är att den ändrar färg och mönster när den blir varm.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar